Kalkınmada Öncelikli İller Bursu

Sabancı Vakfı tarafından belirlenen 15 ilden birinde doğan ve öğrenimini bu illerdeki bir ortaöğretim kurumunda tamamlayarak LYS'de yerleştirme puanı sıralaması açısından en üst sıralamada olan her il'den birer öğrenciye tahsis edilir. Bu şekilde burs tahsis edilecek öğrencilerin Sabancı Vakfı'nın burs kontenjanı ayırdığı üniversitelere yerleştirilmiş olmaları gerekir. Burs alacak öğrenciler ÖSYM'den alınan listelerden tespit edilerek yerleştirildikleri üniversiteler aracılığıyla veya Sabancı Vakfı tarafından bilgilendirilir.

Bu formu doldurarak Sabancı Vakfı (Veri Sorumlusu) tarafından iletişim formu ve e-bülten aboneliği kapsamında elde edilmiş/edilecek ya da vakfımızla paylaştığınız/paylaşacağınız şahsınıza ait her türlü kişisel verinin 6698 sayılı "Kişisel Verilerin Korunması Kanunu" kapsamında ve Sabancı Vakfı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni'nde öngörülen esas ve usuller ile amaç ve yöntemler dahilinde kaydedilebileceğini, depolanabileceğini, güncellenebileceğini, silinebileceğini; üçüncü kişilere açıklanabileceğini, devredilebileceğini, sınıflandırılabileceğini, şahsınızla iletişime geçilmesi için kullanılabileceğini ve kanunda ve diğer ilgili mevzuatta sayılan şekillerde işlenebileceğini kabul etmiş olmaktasınız.